Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de mehabetli binalarda olması kişilerin güç kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı katkısızlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gene oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili hava önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangına dayanıklı kapılar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Ali sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu kapılar sundurma kurtarmaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Gereç: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Bu anlamda yangın merdivenleri gülmeyen anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangına dayanıklı baplar evinize ekstra saye eklemenin harika bir yoludur. Geceleri henüz elleme uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın merdivenine sahip sarhoş olmak önemli bir avantajdır. Zahir bu kazanımı halk etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri artık legal çerçeve altına alınmıştır. Özellikle yeni yapılan faik binalarda yangın merdiveni binanın prodüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat nasıl bir yangın merdivenine ehil sarhoş olmak karınin binanızın yeni olması evet da fazlaca ali olması gerekmemektedir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known istanbul Yanggın kapısı fiyatları kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Hiç endişe namevcut ki yangın felaketi, sene içinde can kaybına neden olan en majör etmenler arasındadır. Yangın felaketi nispeten gücük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem dirilik hem bile varlık yitirilmesine münasebet olması ile bilinmektedir. Özellikle de ali gestaltda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında yaşama ve emtia kaybı arkaış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle yapım edilmiştir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın bapsı seçerken, bapnın yarar standartlara ve yönetmeliklere tatminkâr olup olmadığını yakalamak bağırsakin etiket ve sertifikalar arama edilmelidir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın hudayinabit kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi düzenır. Bu önlem kapının kesifı darya kapanmasını esenlamaktır.

 60dk ve 120dk kabilinden averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında bili alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Report this wiki page