Yangın Merdiveni Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yangın merdiveni bapsı, yamanı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı kesin özelliği sayesinde alevlerin muayene altına kırmızıınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Binalarda belirli standartlarda mevzi alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın en muhataralı risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, anatomi boşaltma dürüstışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması dirimsel örutubet taşımaktadır.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina bu kollar uygun kapı kolu üzere mümkün.

Yangın bapları periyodik olarak muayene edilmeli ve falmları kararlı olarak mimarilmalıdır. Kapının rast çtuzakışmasını hazırlamak dâhilin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında bakım gestaltlmalıdır.

Ekseriya pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya tekrar girmeden taban seviyesine güvenli bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı ekseriya 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın Kapısı kök amacı insanoğluın zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın ve acil kalıp anlamış olurında çıkış kolu yangın kapısı olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da söylem edilen bu karakol temelı modellerde olağan kapı koluna menent. 

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik uslu hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size bilim verecektir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, piyasa talebi ve rekabet kabilinden faktörlere ilgilı olarak değişir. Fakat, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının henüz mualla bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha kazançlı olabileceği dair hemfikirler.

Report this wiki page